Osaaminen esiin!, Palautuminen, Podcast, Uni

Osaaminen esiin! – Hyvä uni ja palautuminen – haastattelussa Ulla Ollikkala

Osaaminen esiin! -juttusarjan tarkoituksena tuoda psykofyysisen fysioterapian asiantuntijoiden ja kokemusasiantuntijoiden ääni kuuluville. Tarkoituksena on jakaa psykofyysisen fysioterapian osaamista, asiantuntijuutta sekä kokemuksellisia näkökulmia. Sarjan kolmannen osan toteutamme yhteistyössä Palautumiskoulu Pro:n Ulla Ollikkalan kanssa. Ulla on psykofyysinen fysioterapeutti ja kouluttaja, joka on työskennellyt vuodesta 1994 palautumisen teemojen parissa.

70832126_2434001033361216_1218784952645058560_n

Toteutamme yhteistyössä viisi haastattelua palautumisen eri teemoista. Lukijoidemme toiveesta haastettelut toteutetaan podcast-muodossa. Ensimmäisen jakson teemana on uni ja keinot, joilla voimme saavuttaa palauttavan unen. Ulla kertoo meille, miten herääminen ja päivittäinen pysähtely vaikuttaa uneen. Hän muistuttaa ravinnon, liikunnan, valon ja rauhoittumisen merkityksestä unelle. Lisäksi keskustelemme siitä, mitä tekemistä huoneen ja kehon lämpötilalla, villasukilla ja sänkypelolla on unen kanssa. Lopuksi kysyimme Ullalta kiperän kysymyksen uneen liittyen.

Tervetuloa mukaan hyvän unen ja palautumisen maailmaan!

Jos uni aiheena kiinnostaa sinua, kurkista myös Aspect-portaalin puolelle, josta löydät tutkimustietoa päiväunien vaikutuksesta pitkitettyyn univajeeseen.

Kuuntele podcast:

Pahoittelemme äänenlatua. Korjaamme asian sauraavaan podcastiin.

Yhteistyössä:

71495501_2609849765742590_929660669244997632_n

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s